Relaxatie-hypnose

Heel belangrijk om dit te lezen en om enkele krachtige fabels over hypnose te ontkrachten :
Wat is hypnose NIET?
Hypnose of hypnotherapie is geen therapie maar “een methode” om  bepaalde doelen te bereiken in combinatie met psychotherapie.

Onder hypnose slaap je niet,  en heb je ten allen tijde de zelfcontrole: je bent niet afwezig of bewusteloos en ook niet onwillig: je hebt al je vermogens nog om te oordelen of iets óf fout óf juist is, veilig of onveilig. Het is geen “hocus-pocus” en mirakeloplossing, zoals men wil doen geloven, Het is ook niet zo dat alle problemen met één enkele hypnosesessie worden verholpen.

Waarvoor wordt hier hypnose in de praktijk aangewend en wat is het?
Hypnose is vooral een heel diepe staat van heerlijke ontspanning, waar het onderbewuste toegankelijk wordt en bij wijze van spreken programmeerbaar wordt. Is je onderbewuste toegankelijk door middel van een hypnosetoestand, dan kunnen er vooraf afgesproken suggesties ingebracht worden.

Hypnose wordt hier in de praktijk als hulpmiddel aangewend ter ondersteuning van psychotherapie, het is een én-én-verhaal, (altijd in combinatie met).

Het is een krachtig middel dat zeer dankbare en wonderbaarlijke effecten teweegbrengt om vooruitgang te boeken, in combinatie met psychotherapie. Het is ook zeer doeltreffend om instant rust en vooral relaxatie te beogen.
Hypnose is vooral een veranderd bewustzijn: uw aandacht is gericht naar binnen, gericht op innerlijke processen, beelden, ervaringen; de hersenen verkeren in een actieve alfatoestand: u bent op dat moment vatbaar voor suggesties die vooraf met mij worden afgesproken.  Doordat uw onderbewustzijn openstaat, en de kritische factor wordt uitgeschakeld, dan kan u met uw wilskracht doelen bereiken, bent u creatiever en is het probleemoplossend vermogen sterker.

“Positieve veranderingen” bekomen in jouw leven is steeds het resultaat dat ik hier in deze praktijk voorop stel.
Hypnose is een heel ontspannende aangename ervaring!

Heb je interesse voor een sessie onder hypnose, of een hypnosesessie om tot rust en ontspanning te komen [Dit is altijd in combinatie met psychotherapie!], bel dan gerust voor een eerste afspraak of voor meer informatie.

Tarieven:
50 euro per consult.

Hypnotherapie kan voor allerlei doeleinden aangewend worden.
Waarvoor kan je hier terecht:
Een goed welbevinden, doelen bereiken,  wilskracht verhogen, motivatie verhogen,…
Diepe ontspanning, stress, leren loslaten, …
Piekeren, jachtig denken en handelen,…
Verhoging van het zelfvertrouwen, faalangst,
Deprimerende en negatieve buien,
De snoepkast niet in te vliegen, stoppen met roken, ……
En nog veel meer,……