Brainspotting

Door de verschillende doorlopen disciplines en opleidingen, met brainspotting als specialisatie is mijn werkwijze als psychotherapeute er op gericht om onbewuste blokkades op te heffen. Als coach/psychotherapeute begeleid ik u naar uw gewenste doelen: dit kan van alles zijn. Soms lopen coaching en therapie door elkaar.

Therapie en coaching kunnen verhelderend en bevrijdend zijn, je naar doelen leiden. Mijn werkwijze bestaat er in te zoeken naar dé benaderingswijze die voor u op dit moment het meeste geschikt is.

Het middel brainspotting is een krachtig middel dat ik op een doeltreffend manier gebruik voor een uiteenlopende reeks van klachten, PTSS (PostTraumatische StressStoornis), prestatie in de sport, paniekstoornissen, burn-out, verschillende thema’s en vraagstukken die je bezighouden, ……

Brainspotting is effectieve therapievorm voor verwerking van trauma en andere blokkades waarbij ook juist die gebieden in de hersenen worden bereikt worden, die zich aan ons cognitieve en verbale bewustzijn onttrekken.

Brainspotting heeft niet alleen een positief effect op onze kwaliteit van leven van alle dag maar het is ook bijzonder effectief gebleken om de verbetering van prestaties voor mensen die onder hoge druk moeten presteren: o.a. artiesten, sporters en leidinggevenden , …

Brainspotting is tevens een krachtige tool die ook aangewend kan worden als praten niet meer helpt.

Meer over brainspotting: zie de beschrijvende pagina of een video door de bedenker van de methode Dr. Grant.